by

4. Țigări

5. Persoana a doua
3. La înălțime

În sex, sindromul teleportării este, prin definiție, dorința unuia sau a altuia dintre parteneri de a se teleporta în altă parte după ce partida s-a terminat. Nu știu cine a dat definiția, dar e de multe ori adevărată. Interesant este că, în cei trei ani de când ne cunoaștem, nu mi s-a întâmplat niciodată să am sindromul ăsta cu Raluca.

De exemplu acum, după ce am ascultat-o certându-mă la telefon, după ce am urmărit-o făcând fețe-fețe când am apărut la ea la ușă, după ce m-a lovit de câteva ori și eu am sărutat-o și apoi ne-am tăvălit prin toată casa, încă nu-mi pot lua nici mâinile nici ochii de pe ea.

- Ți-am mai spus că ai pielea foarte fină?
- Marș.
- Și că ești sexy și când mă înjuri?
- Atunci dute-n morții mă-tii. E bine așa?

Mă apucă râsul, dar ea rămâne serioasă.

- Hai, zâmbește și tu, ești mai frumoasă când zâmbești. Știi ce dilemă am acum? Mă tot uit în jur și nu-mi găsesc cămașa niciunde.
- Și ce să fac, să ți-o caut eu? Începe și tu cu chiloții, uite, sunt acolo jos, lângă sutienul meu.

Mă ridic din pat să îmi culeg hainele și nu mai ajung: telefonul meu scoate sunete. Sunt mesaje pe conexiunea criptată, e Andrei sigur. Mă duc spre baie și o aud pe Ralu comentând ceva în spatele meu, dar nu înțeleg. Închid ușa după mine și îl sun. Începe să vorbească imediat ce ne conectăm.

- Houston, we have a problem. Tocmai mă uitam pe niște informații venite azi dimineață, de-abia acum am spart parola. Idiotul ăla de Tony Juss nu a semnat încă transferul proiectului care ne interesează pe noi din Germania în Austria.

- Rahat. N-am venit la Viena ca să fur două excel-uri cu invitați la petrecerea de crăciun. De aia se cheamă spionaj industrial și nu furt din buzunare. Am nevoie de proiectul ăsta. Sapă, hackuiește-i pe toți, fă ceva și află cu ce aș putea să îl mai mint pe Juss ca să îl conving.

- Ok, îți trimit mai târziu un mesaj cu documente noi, să te pui la punct. Și… Paul… vreau să-ți mai spun ceva.

- Ce?

- Ești prost.

Vreau să răspund dar îmi închide în nas. De asta-mi place mie de Andrei, tocilarul meu preferat, niciodată nu ratează o oportunitate să se răzbune.
Ies din baie și mă uit după Raluca. Nu e în dormitor, nu e în bucătărie, în hol, nu e niciunde. Găsesc un bilet pe masa din sufragerie.

“Am plecat să-mi iau țigări. Știu că voiai oricum să te evapori, nu vreau să-ți stau în cale. Îmbracă-te și dispari.”

5. Persoana a doua
3. La înălțime