by

7. Un fel de

8. Fă-ți de cap
6. Perfect

Dacă te speli pe dinți dimineața împreună cu o tipă, oare înseamnă că ai trecut la nivelul următor al relației cu ea? OK, hai să presupunem că e așa. În cazul ăsta, care era nivelul precedent la care mă aflam cu Raluca și unde suntem acum? Atunci când sunt nedormit și mai ales mahmur am tendința să filosofez. Noroc că mă întrerupe ea.

- Ai îmbătrânit, să știi.

- Ce?

- Ce-ai auzit. Ai îmbătrânit.
Se clătește, își aruncă periuța în pahar și se întoarce spre mine.

- Înainte, când aveai și tu bunul simț de a mai dormi uneori cu mine, te trezeai primul și făceam sex de dimineața, înainte să te faci nevăzut. Azi de-abia am reușit să te trezesc și oricum arătai de parcă te-a călcat mașina pe trecere.

Își dă jos prosopul de pe ea și se șterge cu el pe față. Ar trebui să îi răspund, dar mai stau puțin să admir priveliștea.

- Am venit aseară obosit și pe jumătate beat. Mă doare capul de înnebunesc, de când m-am trezit. Nu trebuia să amestec vinul cu atâtea cocktailuri.

- Bla bla, nici la alcool nu mai reziști. Lasă asta, mai bine zi-mi cu cine ai băut aseară.

- Un coleg.

- Un coleg gay?

- Nu. De ce?

- Dacă nu e gay, trebuie să îi spui, când te mai întâlnești cu el, că a greșit parfumul și s-a dat cu unul de femei. Cred că Moschino.

Mă apucă râsul. Am pupat-o pe obraz pe Lisa aseară când a plecat. E drept că eram amândoi cam băuți și ne-am cam sprijinit unul de altul, n-aș fi zis că… Dar uite, cât trăiește omul învață. N-am de gând să intru în detalii.

- Vezi, de asta nu te iau eu de nevastă, ești prea atentă la detalii.

- De nevastă? Tu pe mine?
Râde cu poftă, iar pe mine mă doare și mai tare capul. Ziua asta nu începe bine. Telefonul scoate un sunet. Mă duc în dormitor, îl iau și mă uit pe ecran – mă gândeam la lup – un mesaj de la Lisa.

‘Bună dimineața Herr fără mașină de serviciu. Sunt în trafic, pot să trec să te iau de la hotel în 15 minute.’

Nu e o idee rea.
‘Foarte drăguț din partea ta. Doar că nu sunt la hotel, ci pe Koppstrasse, la numărul 78.’

Lisa Edel is typing…
‘OK, nu e chiar în drum, dar pentru un partener de pahar, merge ;) Ajung în 20 de minute, să fii gata.’

Nici nu apuc să pun bine telefonul jos și mă trezesc cu Raluca peste mine, într-o mișcare din filmele cu Chuck Norris. Picăm amândoi în pat, ea peste mine. Mă gâdilă pe față cu părul și mă privește fix în ochi.

- Hai zi-mi, cine e tipa de aseară?

Nu-mi iau ochii din ai ei. Îi simt respirația.
- OK. E șatenă, aș zice că are vreo 1,70 fără tocuri, are ochii verzi și se pare că, după simțurile tale, se dă cu Moschino. O cheamă Lisa. Alte întrebări?

- Da. Te vrea?

- Da. Mă vrea, dar nu în felul ăla. Vrea să se folosească de mine pentru ceva, iar eu vreau să mă folosesc de ea pentru altceva.

- Nu știu despre ce fel vorbești, dar sună foarte porno.

- Nu e. Ai niște ochi superbi.

- Știu, doi. Uită-te bine la ei, să te urmărească toată ziua.

Zâmbim unul la altul.
- Trebuie să mă îmbrac, e târziu.
Se dă jos de pe mine. Mă ridic și mă duc să-mi iau cămașa, iar ea îmi vorbește de pe pat.

- La KinnexIT ziceai că lucrezi, nu?

- Da, de ce?

- Acum două săptămâni a venit un tip la urgențe când eram eu de gardă, știu că lucra la Kinnex, i-am văzut actele. L-am ținut minte pentru că a fost un caz comic, ceva cu bătaie și cu niște prostituate, deși el partea cu prostituatele nu a vrut să o recunoască.

- Serios? Știi cumva cum îl chema?

- Nu mai știu… Ceva cu Jung? sau Just?

8. Fă-ți de cap
6. Perfect